Nyáron nagy döntésre szántam el magam, nem volt egyszerű feladat. Hogy jó volt-e vagy sem, majd kiderül. 15 év után elhagytam a kórházat és jelenleg egy bentlakásos pszichiátriai intézményben dolgozom. A másik egyértelműen jó hír. Szülői HELY-felajánlás eredményeképp tegnap óta újra lehetőség van privát –úgy egyéni, mint csoportos- művészetterápiák, segítő beszélgetések lefolytatására. Tegnap meg is érkezett első kliensem, egy krónikus betegségben szenvedő komoly, 13 éves fiatalember. A körülmények figyelembevételével függőségben szenvedők is keressenek bártan! Akár egy kulcsinger expozíciós terápiás sorozatot is le tudok folytatni, különösebb ráfordítás nélkül. :)

Amennyiben érdekli, jöjjön, nézze meg!

Csoportosan az alábbi művészetterápiás modulokat tudom ajánlani:

Megfelelő létszám esetén (minimum 5, maximum 10 fő) KÉPBEN VAGYOK címmel önismereti csoportok indulnak 4 modulban. A modulok egymásra épülnek, de önállóan elvégezve is elindítanak az önismeret, a konfliktus megoldás útján. Egy-egy modul 8 alkalomból áll, alkalmanként 2-2 órában, valamint hétvégi tömbösítéssel alkalmanként 8-8 óra.

Modulok:

I. Kézen fog a zene (zenés-festés)

II. Állomások (témacentrikus)

III. Papirusz-tükör (segít az irodalom = biblioterápia)

IV." „Játszani is engedd" (kommunikatív mozgásterápia)

Mint már többször hangsúlyoztam nem szükséges semmilyen képzőművészeti, zenei vagy bármi más művészeti ágbéli jártasság! A művészetterápia előnyeiről és hatásmechanizmusairól pedig korábbi posztjaimban részletesen beszámoltam.

Várom jelentkezését, illetve igyekszem én is mihamarabb érdekességekkel jelentkezni...mert vannak! :)

Szerző: mézga kriszta  2012.10.10. 22:15 Szólj hozzá!

Címkék: alkotás művészetterápia önismeret egyéni művészetterápiás HELY művészetterápiás csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://kepbenvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr544831736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása