Kedves Olvasóim, Erre tévedők!

Bizonyára észrevették blogom régen frissült utoljára. Természetesen rengeteg munka folyik továbbra is a háttérben, sőt nemcsak a háttérben. Azonban ezzel párhuzamosan egyre kevesebb idő jut egy-egy post írására, márpedig nem szeretnék eljutni arra a szintre hogy csak úgy fel-fel dobok egy fotót, egy mondatot. Szeretném továbbra is a kidolgozottabb gondolatoknak fenntartani e blogot.

Honlapom már nem is emlékszem mikor frissült utoljára. Sajnos egy ügyes és unatkozó hacker egyszerűen kizárt belőle. Nem tudom megmondani mikor lesznek új hírek.

Látom, tapasztalom, a honlapról letölthető 2006-os szakdolgozatom többeknek segít. Nincs ezzel semmi baj, ezért töltöttem fel. Azonban kérem tüntessék fel a forrást!

Bár technikai dolgokban nehezen újítok, így nincs okostelefonom és Viberem, Twitterem, ám élek a Facebook azonnali elérési lehetőségével. Így megtalálnak a Facebook felületén létrehozott oldalamon. Itt teszek közzé gyors híreket, érdekességeket, fotókat. Ha érdekli kövessen! :)

Idén ősszel lesz 20 éve, hogy a pályán vagyok, azaz hogy elkezdtem pszichiátriai betegekkel foglalkozni. Valamiképp szeretném megünnepelni, bár még nem tudom hogyan. Kitalálok valamit. ;)

Addig is remélem találkozunk valamelyik felületen!

 

Szerző: mézga kriszta  2016.04.04. 10:40 Szólj hozzá!

Címkék: elérhetőségek művészetterapeuta Zalaegerszeg művészeterápia

A bejegyzés trackback címe:

https://kepbenvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr178558550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása