Egykori kollégám nemrégiben remek, és területünkön hiánypótló ötlettel keresett meg együttműködés céljából.

Minden érintett életében sorsforduló és minden eddigit felülíró esemény a gyermekvállalás.

Mikor jöjjön? Vártuk,vagy meglepetésként jelezte érkezését? Mi lesz most? Alkalmas vagyok? Jól látom és érzem mi lesz a teendőm, mi változik? Felkészültem? Mit tegyek a családtagok és ismerősök kedves, ámde egy idő után átláthatatlanul szövevényes tanácsai közepette? Elég jó anya leszek? Mi a jó nekem, a születendő babának, és persze párom továbbra is igényli szeretetem, odafigyelésem. Kívánatos nő maradhatok? Apaként is lehetek olykor szertelen? Miként alakul a test? Milyennek, és hogyan képzelem el a szülést...

és ezek csak az ilyenkor felmerülő kérdés áradat cseppjei, melyekre megpróbálunk közösen, értő szakemberek (család és művészetterapeuták, szülésznő) segítségével választ találni.

Ha úgy érzi, úgy érzed tudunk segíteni hívd a plakáton látható telefonszámok bármelyikét!

A program kezdetben Zalaegerszegen indul. Ne készülj frontális előadásokra! Ez nem az a hely! Amit viszont ígérünk, kötetlen beszélgetés, gyakorlatok. No és még mindig nem szükséges művésznek lenned, hogy képek, hangok segítségével tudatalatti, vagy igencsak tudatos érzelmeid, kérdéseid megfogható formákon keresztül át és megbeszélhetőek legyenek.

Rád várunk!

998059_414860225295348_1267566505_n.jpg

Szerző: mézga kriszta  2013.07.19. 11:19 Szólj hozzá!

Címkék: művészetterápia babavárás problémamegoldó lazító családterapeuta babaváró kreatív klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kepbenvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr205414728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása