Míg újra saját gondolatokkal jelentkezem, addig szeretnék kitartó látogatóimnak egy televízió műsort ajánlani az új év második napjára. Bár a Duna televízió szerkesztői a vallási műsorok közé sorolták, nem a szakrális vonal játsza a főszerepet (természetesen nem tudom a szerkesztők mivé varázsolták az általam is ismert és elismert munkát), hanem a tevékenység, amely mi más lenne mint a művészetterápia. :)

Lássuk akkor a kedvcsináló idézetet a televízió honlapjáról:

"2010.01.02., szombat
12:05
A balassagyarmati börtön régi kápolnáját a közelmúltban felújították. Egy képzőművész irányításával maguk a rabok dolgoztak a szakrális tér kialakításán, amely túl azon, hogy csökkentette a kivitelezési költségeket, fontos terápiás eszközzé vált a büntetés-végrehajtási intézet nevelési programjában. Az elítéltek így hasznosan tölthették az egyébként elveszettnek tűnő időt, sőt akár szakmát is szerezhettek börtönéveik alatt. A rehabilitációs folyamat lényege, hogy szabadlábra kerülésük után új életet kezdhessenek."

 

Forrás: 

 www.dunatv.hu/musor/musorok/istenkezeben.html

Minden kedves olvasómnak, érdeklődőnek és szurkolónak 

BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Jövőre ugyanitt!

Szerző: mézga kriszta  2009.12.30. 17:16 Szólj hozzá!

Címkék: művészetterápia televízió szakrális rehabiliáció

A bejegyzés trackback címe:

https://kepbenvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr141633170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása