Minden szentnek maga felé…
E-hét végéig van lehetőség az adózóknak nyilatkozni adójuk 1%-áról, arról hogy visszapotyog-e a nagy közös kasszába, vagy egy általunk kiválasztott szervezet fordítja tevékenységei egyre emelkedő költségeinek kiegészítésére.
Mint minden juttatást, a civil szervezetek pályázati lehetőségeit is jelentősen megnyirbálták vezetőink. Tisztában vagyok vele, hogy sajnálatosan sok szervezet járult hozzá a civilekkel szembeni bizalmatlansághoz, ám jóval több azon szervezetek száma, akik szívvel-lélekkel és nem utolsósorban szakmai felelősséggel végzik –társadalmi- munkájukat.
Így tesz a mi 21 éves szervezetünk is, ahol nincs alkalmazott, nincs apparátus, nincs cégautó, bérelt iroda, van ellenben sok-sok önkéntes munkaóra, természetbeni juttatás.
Szervezetünk a FORRÁS Pszichés Problémákkal Küzdőket Támogató Egyesület munkájának értékékét senki sem vitatja. Most mégis az életben maradásért küzdünk.
Tagjaink –akik zöme rokkantnyugdíjas- felismerték, hogy még nagyobb áldozatra van szükség, és saját indíttatásból a tagdíjak duplájára emelésére tettek szavazatot legutóbbi közgyűlésünkkor.
Kérlek ha még nem vagy elkötelezve gondolj ránk mikor adóbevallásod borítékjából kihull az a bizonyos egy százalékos papírdarab.
 
FORRÁS Pszichés Problémákkal Küzdőket Támogató Egyesület
Adószám: 19270373-1-20
 
 
Köszönjük!!!
 

 

Szerző: mézga kriszta  2011.05.16. 13:10 Szólj hozzá!

Címkék: 1% nyilatkozat civilek forrás egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://kepbenvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr322907944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása